AOFJOB A/S er landsdækkende

AOFJOB A/S er stiftet af 29 AOF-afdelinger fordelt over hele landet. Alle har indgående erfaring i at vejlede og aktivere mennesker uden job. AOFJOB A/S samarbejder med andre AOF afdelinger og er tilstede i alle landets kommuner.


 

Aktionshandling

AOFJOB har udviklet en ny og effektiv metode til at arbejde med personlige forandrings-processer. Metoden bygger på, at man systematisk og målrettet arbejder frem mod de ønskede forandring. Metoden indgår i dag i mange af vores vejlednings- og afklaringsforløb. Læs mere...

Aktionshandling

- Den korteste vej

AOFJOB A/S bringer jobsøgende tættere på arbejdsmarkedet. Det gør vi ved selv at være tæt på. Tæt på dem, der ikke har et job og tæt på de virksomheder, der mangler arbejdskraft og er parate til at tage imod hjælp fra ledige hænder. Vore skoler og afdelinger er en del af lokalmiljøet i alle landets kommuner. Herfra tilbyder vi oplevelser, sundhed og læring til mange forskellige mennesker. De jobsøgende, som vælger at deltage i aktiveringsforløb hos AOFJOB A/S bliver en del af dette miljø.

 

AOFJOB A/S samarbejder med de lokale faglige organisationer. Det betyder, at vi har adgang til aktuel viden om arbejdsmarkedet. Den viden stiller vi til rådighed for de ledige, som gennemfører kontaktforløb hos os.