Gulvafløb skaber efterspørgsel af arbejdskraft

Gulvafløb skaber efterspørgsel af arbejdskraft
Gulvafløb skaber efterspørgsel af arbejdskraft

3 september, 2015

Job

Midt i de sidste års arbejdsløshed har de danske komfurer, vaskemaskiner, brusekabiner og gulvafløb gjort, at der er kommet en solstrålehistorie på arbejdsmarkedet. Der er nemlig stor efterspørgsel af VVS-mænd, og det er kun en efterspørgsel, der kommer til at stige. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan skaffe dig et job på fuldtid, bør du derfor overveje at søge mod VVS-branchen, hvor man i nogle af Danmarks mest innovative virksomheder kan komme til at sætte sit præg på badeværelsesmoden.

Skab dit gulvafløb og VVS-løsninger igennem uddannelse

Brænder du for at iværksætte, er det også en udmærket idé at blive VVS-mand. Du kan nemlig hurtigt skabe dit eget, hvis du har dine helt egne bud på, hvordan man skal lave badeværelsesløsninger som gulvafløb til brusekabiner og håndvaske. Tager du en uddannelse som installatør, er processen meget simpel:

  • Først gennemfører du uddannelsen. Her lærer du at lægge rør, bygge et gulvafløb og fikse et komfur.
  • Dernæst skal du bestå en autorisationsprøve som VVS-installatør, som er afgørende for det videre forløb.
  • Består du prøven kan du enten tage job i en virksomhed eller blive selvstændig med din egen virksomhed.

Stor efterspørgsel grundet moderne gulvafløb og brusevægge

Uanset hvad du vælger, når du er færdig med din uddannelse, vil der med høj sandsynlighed være en stor efterspørgsel efter dig. Danskerne har nemlig fået en større disponibel indkomst de senere år, og det betyder, at der skal fikses afløb på badeværelset, ligesom der skal sættes brusevægge og brusedøre op. Netop disse ting er også blevet moderne i badeværelset, og herfor et det i VVS-opgaverne, at der typisk bliver investeret fra private boligejere.

Der vil derfor både være job at hente i allerede etablerede virksomheder, ligesom du, hvis du har et selvstændigt gen, sagtens kan lave dit eget og på den måde konkurrere med de bruseafløb og Vvs-installationer, der ellers er på markedet.